Wat vinden onze samenwerkingspartners?

Professionals in NAH:
“Wij als begeleiders vanuit Professionals in NAH hebben een themamiddag georganiseerd waarbij Thalamus onze gastspreker was. Door deze gastsprekers zijn wij uitgebreid geïnformeerd over het brede aanbod van Thalamus. Dit heeft ons verrast.

 

Daarnaast werd er op ons verzoek speciaal aandacht besteedt aan onze doelgroep NAH en trauma en werden onze ingezonden vragen beantwoordt. 

 

We kijken terug op een informatieve middag waar veel ruimte was om vragen te stellen en van mening te wisselen. De deskundigheid en toegankelijkheid maakten het tot een zinvolle middag die zeker een toevoeging heeft voor de begeleiding aan onze cliënten.”

 

 

Zozijn op Pad:
“Op één van onze woonlocaties voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, misten de medewerkers een stuk scholing met betrekking tot casussen waarnaast NAH ook sprake is van een psychiatrische stoornis.

 

We hebben contact gezocht met het consultatieteam van Pro Persona en gevraagd of zij dit team willen scholen. Dit traject bestond uit een aantal bijeenkomsten met het team waarin casussen zijn besproken aan de hand van theorie, adviezen met betrekking tot de houdingsvoorwaarden, daarnaast zijn theorie en praktijk samengebracht in het uitspelen van rollenspellen.

 

Medewerkers zijn erg tevreden over deze scholing en nemen dit weer mee in de dagelijkse praktijk.”

Professionals in NAh

 

 

Terug naar Winkler Expertisecentrum Neuropsychiatrie Consultatie


Datum laatste aanpassing: 18-04-2023