Programma Klaproos 2019 bekend!

Dinsdag 18 Juni 2019

De zomer staat voor de deur en daarmee ook een nieuw muzikaal seizoen met gratis voorstellingen in het prachtige openluchttheater De Klaproos. Een theater, waar we als Wolfhezenaren trots op mogen zijn. Daarom werken we elk jaar hard om voor u een divers en swingend programma neer te zetten. En dat is gelukt! Ook dit jaar nodigt Pro Persona u uit om te komen genieten van een prachtig programma van muzikale optredens.  

 

Elke zomer organiseert Pro Persona een aantal voorstellingen in het openluchttheater De Klaproos voor cliënten, medewerkers, omwonenden en andere geïnteresseerden. In het theater worden zes 'klaproosmiddagen' verzorgd met mooie en zeer afwisselende optredens. Elke zondagmiddag start het programma om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De voorstellingen zijn gratis en reserveren is niet nodig want er is plaats genoeg. De flyer met het programma vindt u hier

 

 

Zondag 30 juni Martijn Fischer / Ingeborg Helder / Natasja den Toom / Roger Happelband

 

U heeft Martijn Fischer vast al eens op televisie gezien. Hij speelde namelijk in menig serie, zoals Baantjer en Gooische Vrouwen, maar hij verscheen ook in diverse reclames. Maar het bekendst werd Fischer met zijn rol als André Hazes in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ en in de film ‘Bloed, zweet & tranen’. Nu komt Fischer met het repertoire van Hazes naar De Klaproos, waar hij wordt ondersteund door zangeressen Ingeborg Helder en Natasja den Toom en wordt begeleid door de band van Roger Happel. Dat wordt een middag meezingen, ‘met bloed! Zweet! En traaaaaanen!’

 

 

Zondag 7 juli Descargando

 

De drie doorgewinterde ‘salseros’ van Descargando spelen felle jamsessies uit Cuba en de New Yorkse 70-er jaren Salsa Dura periode. Deze jamsessies heten Descargas bestaan uit vocals, een ‘mambo-riff’, een break en tussendoor virtuoze solo’s. De band Descargando heeft een ijzeren groove, waarmee ze iedereen aan het dansen krijgen. Ze treden op met een gastmuzikant, saxofonist Paul Weiling. Met zijn roots in de jazz en flamenco geeft hij de band Descargando een jazzy randje.

 

 

Zondag 14 juli Rubiamorena

 

De liefde laat zich niet zomaar vangen, maar het muziek- en verteltheater van Rubiamorena weet er als geen ander woorden aan te geven. Rubiamorena brengt een intieme en dynamische productie, uitgevoerd door een (flamenco) gitarist, zangeres/verteller, backing vocaliste, contrabassist en percussionist. Sunniva (zangeres/verteller) en Chris (gitarist) zijn geen onbekende in de wereld van de GGZ. Beiden hebben zo hun ‘eigenaardigheden’, maar de liefde voor elkaar blijkt een belangrijk medicijn te zijn. Dus laat u meevoeren in het verhaal van Rubiamorena, want er gloort hoop én herstel aan de horizon.

 

 

Zondag 21 juli The Full Circle

 

De band The Full Circle brengt de West Coast muziek uit de jaren ’60 en ’70 tot leven. De band speelt nummers van onder andere Crosby Stills Nash & Young, The Eagles, The Flying Burrito Brothers, Doobie Brothers, Steely Dan en nog meer groten. Reis met ons terug in de tijd en geniet van de West Coast muziek van The Full Circle.

 

 

Zondag 28 juli Settels Roofvogels

 

De rustige en behoedzame vlucht van een buizerd, of de gecontroleerde felle vlucht van een havik, afgewisseld met de ongelooflijke snelle stootduik van een valk. En wat te denken van de zweefvlucht van een arend en de grappige vlucht van een gier. Dit alles van heel dichtbij meemaken, dat is wat Valkerijbedrijf Settels Roofvogels u laat meemaken tijdens deze speciale roofvogeldemonstraties.

 

 

Zondag 4 augustus Alive Gospel Choir

 

Met 50 man neemt het Alive Gospel Choir u mee naar de wereld van ‘black gospel’. De essentie van black gospel draait om levensplezier en dankbaarheid. Alive Gospel Choir zingt vanuit de ziel, in tal van muziekstijlen: jazz, blues, rock, funk en reggae. Van a capella tot veel instrumentale begeleiding, van ingetogen tot uitbundig, van solistisch tot massaal. Een optreden van Alive Gospel Choir betekent gegarandeerd kippenvel.

 

 

Pro Persona nodigt u van harte uit om te komen genieten van dit prachtige programma. U vindt openluchttheater De Klaproos op het terrein van Pro Persona in Wolfheze. Bij slecht weer wordt een voorstelling verplaatst naar De Brug, op hetzelfde terrein. U bent van harte welkom!


Naar het nieuwsoverzicht