Fellowship Psychiatrie 2020 van start gegaan

Woensdag 15 Januari 2020

Van boven naar onderen en van links naar rechts: Bas Buiting, Eveline Ackermans, Kitty Kokkeler, Anne Verheijen, Esther Klopper, Jacco Elzinga, Floor Moerdijk, Eline van Otterdijk, Paul Cornelissen, Lianne van der Mooren-Post, Paul Konings (fellows)  Voorste rij: Elle van Kuijk (manager PPA), Frans Que (psychiater, kerndocent), Vic Beulen (sr.onderwijsadviseur PPA/leerbegeleider fellowship).  Niet op de foto: Olga van der Hoogte (fellow), Femke Vrieling (projectondersteuner PPA) en Jolies Smits en Mario Braakman (psychiaters/adviserende rol fellowship).
Van boven naar onderen en van links naar rechts: Bas Buiting, Eveline Ackermans, Kitty Kokkeler, Anne Verheijen, Esther Klopper, Jacco Elzinga, Floor Moerdijk, Eline van Otterdijk, Paul Cornelissen, Lianne van der Mooren-Post, Paul Konings (fellows)
Voorste rij: Elle van Kuijk (manager PPA), Frans Que (psychiater, kerndocent), Vic Beulen (sr.onderwijsadviseur PPA/leerbegeleider fellowship).
Niet op de foto: Olga van der Hoogte (fellow), Femke Vrieling (projectondersteuner PPA) en Jolies Smits en Mario Braakman (psychiaters/adviserende rol fellowship).

 

Jonge psychiaters Pro Persona volgen samenhangend en inspirerend programma

Na een eerste informatie- en kennismakingsavond eind november 2019 is op dinsdag 7 januari 2020 de derde leergang Fellowship Psychiatrie van start gegaan met een tweedaagse kickoff.

 

Twaalf recent afgestudeerde psychiaters volgen daarin een samenhangend en inspirerend jaarprogramma. Met als doel om sneller te groeien in de rol als medisch leider, gemakkelijker de weg te vinden in de organisatie, meer kennis op doen over bedrijfsvoering en om de rol als regiebehandelaar te versterken. Naast deze inhoudelijke doelstellingen is ook het boeien en binden aan - en het met elkaar verbinden binnen - Pro Persona een belangrijk uitgangspunt.

 

Het Fellowship is in 2017 op initiatief van Mario Braakman tot stand gekomen en wordt verder vormgegeven en georganiseerd door de Pro Persona Academie.

 


Naar het nieuwsoverzicht