Terugblik werkbezoek TOPGGz-adviesraad aan twee expertisecentra Pro Persona

Donderdag 23 Januari 2020

De adviesraad van TOPGGz kwam op 9 januari 2020 in Nijmegen bijeen voor een werkbezoek aan het Expertisecentrum Depressie en het Expertisecentrum Angst, Dwang en PTSS (Overwaal).

 

Het bezoek is georganiseerd op verzoek van Ruben Wenselaar, bestuursvoorzitter van Menzis en jongste lid van de adviesraad. Hij wilde in de praktijk kennis maken met een TOPGGz-afdeling, de professionals die er werken en de patiënten die er behandeld worden.

 

Voor het werkbezoek waren ook de overige leden van de adviesraad uitgenodigd, die net als Ruben Wenselaar onverdeeld enthousiast waren. Op hun verzoek zullen we vaker dergelijke werkbezoeken gaan organiseren.


Naar het nieuwsoverzicht

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten