Vuurwerkbrillen gedoneerd aan Pro Persona

Zondag 29 Maart 2020

Een wereldwijde crisis, het corona virus brengt ons allen in rep en roer. Om ons heen zien we veel mensen heel hard werken om, met de beperkingen die er zijn, toch goede patiëntenzorg te leveren.

 

Trots zijn we op de medewerkers en iedereen die zich met hart en ziel inzet! We slaan de handen ineen en niet alleen in de zorg maar ook velen om ons heen.

 

Xena Vuurwerk B.V uit Ede doneerde ruim 2 dozen vuurwerkbrillen aan Pro Persona. ‘Nee, we sturen geen factuur. In deze tijd ben je er om elkaar te helpen'. Namens ons allemaal: Hartelijk dank!


Naar het nieuwsoverzicht

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten