Optredens Rubia Morena in Wolfheze

Dinsdag 31 Maart 2020

 

Vanaf vrijdag 27 maart verzorgde Rubia Morena belangeloos optredens op het terrein van Pro Persona in Wolfheze. Het eerste optreden was in de binnentuin van de afdeling Triade. Op 31 maart was het de beurt aan Octaaf 7 en 8 en Erica.

 

Als toetje werd de externe dagbesteding ook op een optreden getrakteerd. Wat was het prachtig om te zien hoe zowel de oudere cliënten als ook de verpleegkundigen en begeleiders genoten van dit verzetje.Iedereen heeft wederom genoten!


Naar het nieuwsoverzicht

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten