Een steuntje in de rug in deze tijd, gewoon iemand die naar je luistert…

Woensdag 08 April 2020

Indigo preventie opent speciale telefonische spreekuren voor mantelzorgers en gezinnen die te maken hebben met psychische problemen. Hier kunt u gebruik van maken zolang de corona-maatregelen van kracht zijn.

 

Deze periode is voor iedereen een zoektocht en daardoor soms stressvol. Heeft iemand in uw nabijheid last van psychische problemen? Of heeft u of uw (ex-)partner last van psychische problemen, en hebben jullie kinderen? Dan kan dat juist nu voor extra stress zorgen in de thuissituatie, of in het contact met uw naaste. 

 

Merkt u bij uzelf dat u het moeilijk hebt met de situatie? En heeft u behoefte aan steun, informatie of advies? Indigo preventie kan u op weg helpen via directe telefonische ondersteuning, een luisterend oor en advies op maat. 

 

Voor mantelzorgers

Onze telefonische spreekuren voor naasten van mensen met psychische problemen zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 15.00 uur.

 

Maandag Lucinda Ippel 0652 18 98 65
Dinsdag Dominique Ebbeng 0613 11 08 18
Woensdag Irm Staarink 0646 34 87 45

 

 

Voor gezinnen

Onze telefonische spreekuren voor ouders met psychische problemen en hun kinderen zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur. 

 

Maandag Lisa Hendrickx 0627 20 96 29
Dinsdag Karin Ariës-Roelofsen 0652 67 41 86
Donderdag Dieke de Koning 0631 67 31 33

 


Kijk ook op onze preventie tijdens corona pagina.

 


Naar het nieuwsoverzicht

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten