Consequenties van corona in de GGZ, Pro Persona, IrisZorg en RIBW

Dinsdag 12 Mei 2020

Wat zijn de consequenties van corona in de ggz? De aparte kliniek voor cliënten met corona klachten zorgt voor een efficiënte organisatie van de zorg. Een mooie samenwerking tussen Pro Persona, IrisZorg en RIBW. In deze video Elle van Kuijk (projectleider coronacentrum Pro Persona) Frans Meijer (Verpleegkundige IrisZorg) en Ruth van Roemburg (Arts Pro Persona) aan het woord. In deze video serie een rondje langs de velden.

 

 

Bron: GGZ Nederland


Naar het nieuwsoverzicht

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten