Pro Persona MCZ Wolfheze gecontracteerd bij Regio Centraal Gelderland

Donderdag 09 Juli 2020

Per 1 juli 2020 is Pro Persona Multicomplexe Zorg in Wolfheze gecontracteerd bij de Regio Centraal Gelderland als aanbieder van de producten die vallen onder de noemers Groepsbegeleiding en Activerend Werk.


Hiermee is het mogelijk om deelname aan al onze activiteiten direct met het wijkteam af te spreken wanneer er geen indicatie voor langdurige zorg voorliggend is. Hiervoor geldt de voorwaarde dat de deelnemer binnen onze doelgroepen valt.


Zin! Dagbesteding biedt diverse activiteiten. Van creatieve activiteiten in het atelier, de huisdrukkerij Repro of houtbewerking, tot het werken in de Fietsenmakerij of het productiebedrijf Jupiter. Ook zijn er mogelijkheden om te werken in de horeca (ontmoetingscentrum Neder-Veluwe, Restaurant Sonneheerdt, het Vakantiehuis) of een tweedehandswinkel (Twinkel).


Er zijn ook activiteiten die meer gericht zijn op educatie van cliënten. Zo kunnen computervaardigheden, kook skills of zaken als ‘omgaan met werk’ (Libermantraining) getraind worden. Meer zin in bewegen? Dan zijn er activiteiten zoals zwemmen, zaalsporten en fitness. Kortom, voor ieder wat wils!


Wij hopen volgend jaar nog uit te breiden met de regio Foodvalley. Neem voor meer informatie contact met ons op via dagbesteding.aanmelding.wolfheze@propersona.nl.


Naar het nieuwsoverzicht