Afscheidssymposium Cecile Exterkate

Donderdag 30 Juli 2020

Na 12.5 jaar bij Pro Persona en de Pompestichting, waarvan 8 jaar als bestuurder, gaat Cecile Exterkate per 1 oktober a.s. de organisatie verlaten.


Cecile neemt afscheid met een zorginhoudelijk symposium verzorgd door de tien aan Pro Persona verbonden hoogleraren en de lector. Dit geaccrediteerde symposium vindt gezien de COVID-19 richtlijnen (en voorzichtigheid die wij willen betrachten) deels plaats via beeldbellen. Een aantal genodigden kan fysiek aanwezig zijn bij het symposium.


Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij haar afscheidssymposium. Na het symposium zullen wij in een fysieke bijeenkomst dan het glas heffen tijdens een afscheidsreceptie waar wij terugkijken en vieren wat wij met elkaar in de afgelopen 12,5 jaar bereikt hebben. Het zou fijn zijn als je hierbij kunt zijn!


Wil je zo vriendelijk zijn om je aanwezigheid bij het symposium via beeldbellen en bij de afscheidsreceptie voor 3 september a.s. door te geven via afscheid.cecile.exterkate@propersona.nl. Je ontvangt voor 10 september a.s. de link voor het beeldbellen.


Graag tot 10 september!


Naar het nieuwsoverzicht