Loop warm voor de beweegtuin

Dinsdag 04 Augustus 2020

Op 19 en 20 september, samenvallend met de Socialrun, organiseert Pro Persona een loopevenement. Cliënten, medewerkers en andere enthousiastelingen kunnen allemaal deelnemen. Lopen, joggen en/of hardlopen? Elke manier van meedoen is leuk!

De opbrengsten, van deze loop en het evenement hieromheen, worden ingezet voor het goede doel:  het realiseren van een “beweegtuin” en ‘’beweegroute’’ op het park in Wolfheze. Tijdens het event vindt ook de aftrap plaats van het Lokaal Sportakkoord Renkum.

 

Het evenement

Ben jij een beginnende loper, of juist enorm ervaren? Op het Pro Persona terrein in Wolfheze is een twee kilometer lange route uitgestippeld waar jij, op 19 en 20 september, je energie kwijt kunt. Je kan je inschrijven voor een uur of een meervoud hiervan. Voor niet cliënten wordt een bijdrage gevraagd van €10,- per uur. Meelopen kan tijdens de volgende tijden:

 

19 september 2020 | 15.00 – 18.00

20 september 2020 | 12.00 – 15.00

 

Op beide middagen (14.00 tot 17.00) wordt een verbindend event voor cliënten, medewerkers, (hard)lopers en bewoners van het dorp Wolfheze georganiseerd. Naast muziek zijn er diverse foodtrucks en kinderactiviteiten (zoals een springkussen). Wilt u lekker shoppen? Dan kunt u terecht in de dagbestedingwinkels!

 

Opbrengsten gaan naar beweegmogelijkheden

De opbrengsten van dit evenement komen ten goede aan een ‘’beweegtuin’’ en ‘’beweegroute’’ op het park in Wolfheze. Met deze twee faciliteiten wil Pro Persona Wolfheze iedereen tot bewegen motiveren. De beweegtuin en beweegroute zullen voor iedereen toegankelijk zijn: cliënten, medewerkers, dorpsbewoners en recreanten.

 

De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Een grote club enthousiaste medewerkers doet dit vrijwillig en in eigen tijd. Wij zouden het geweldig vinden als u het goede doel zou willen ondersteunen. Doneren kan via deze link

 

Lees de Algemene Informatie voor de Socialrun en de Informatie voor Lopers. We zien u graag 19 en 20 september!

 


Naar het nieuwsoverzicht