Update: De Socialrun en de samenvallende Pro Persona sponsorloop in Wolfheze zijn geannuleerd

Woensdag 02 September 2020

In verband met de huidige nationale Corona ontwikkelingen zijn we genoodzaakt de Socialrun en alle activiteiten (19 en 20 september) hieromheen te annuleren. Het sponsordoel van de Pro Persona loop: de realisatie van een ‘beweegtuin’ en ‘beweegroute’ op het park in Wolfheze is echter springlevend! Donaties zijn nog steeds welkom en in verband met de missende inkomsten van het evenement nog meer van betekenis.

 

We willen via deze weg iedereen bedanken die zich had aangemeld om te lopen of helpen en die hebben bijgedragen tijdens de voorbereidingen. In de nabije toekomst, wanneer de omstandigheden dat toelaten, hopen we alsnog dit mooie evenement mogelijk te maken. Het Socialrun team hoopt volgend jaar in september weer deel te kunnen nemen aan de landelijke estafetteloop van 555 kilometer en zich weer in te kunnen zetten voor de vaak moeilijke positie van mensen met een psychiatrische aandoening.

 

Donaties Socialrun

We zullen u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en willen iedereen enorm bedanken voor hun bijdrage. Nog niet gedoneerd voor de beweegtuin, maar wilt u dit nog wel doen? Dat kan via: www.gofundme.com/f/beweegtuin-wolfheze. Wilt u uw donatie terug in verband met het annuleren van de loop? Dit kan uiteraard. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze pagina.

 

Meer informatie over de Socialrun of het steunen hiervan? Kijk hiervoor op de website: www.socialrun.nl

 

Realisaties beweegtuin en beweegroute

Pro Persona Wolfheze initieert de realisatie van een beweegtuin en beweegroute. Twee plekken voor Wolfheze om lekker te kunnen bewegen. Met deze faciliteiten wil Pro Persona iedereen tot sporten motiveren.

 

De beweegtuin en beweegroute zijn toegankelijk voor dorpsbewoners, cliënten, familie, medewerkers en recreanten. Het wordt hiermee een inclusieve sportplek waar iedereen mee kan doen, samenkomt en aan een gezonde levensstijl werkt. Voor de cliënten op het Pro Persona Park resulteert dit in een mogelijkheid tot deelname, binnen de vertrouwde omgeving, aan de samenleving.

 

De beweegtuin is een buitenfitness plek. Dankzij een tiental professionele fitnessapparaten kan iedereen, op eigen niveau, bewegen. Elk apparaat is ontworpen met een speciale focus: cardio, balans, kracht of flexibiliteit. De beweegtuin wordt gerealiseerd aan het begin van het Pro Persona park en is daarmee goed te bereiken voor iedere gebruiker.

 

Er wordt ook een beweegroute uitgestippeld op het Park in Wolfheze met diverse fitnessapparaten. Deze route wordt gefinancierd en gefabriceerd door Pro Persona’s eigen dagbesteding.

 

Voor de realisatie van de Beweegtuin hebben we uw hulp nodig. Wilt u ons en daarmee sportend Wolfheze steunen? Dat kan! Via onderstaande sponsorpagina kunt u een donatie doen. Elke euro is welkom!

 

Sponsorlink

www.gofundme.com/f/beweegtuin-wolfheze

 

Meer informatie

Miranda van de Pol, 06-50 03 74 59, m.van.de.pol@propersona.nl

Tom Felder, 06- 15 21 46 57, t.felder@propersona.nl


Naar het nieuwsoverzicht