Gratis webinars over omgaan met stress en eenzaamheid

Vrijdag 02 April 2021

In deze onzekere tijd is het niet gek als u zich gespannen, somber of angstig voelt. Goed voor uzelf en uw mentale gezondheid zorgen is dan ook erg belangrijk. Pro Persona Connect biedt daarom twee gratis online lezingen aan. Op vrijdag 16 april kunt u inloggen voor een webinar over het omgaan met stress. Op donderdag 22 april besteden we aandacht aan het thema eenzaamheid.

 

Omgaan met stress
Het webinar over stress vindt plaats op vrijdag 16 april van 10.00 tot 11.00 uur. We gaan in gesprek over stress: wat is stress, hoe herkent u het en hoe kunt u spanningsklachten verminderen? Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: uw energiebalans, het stellen van prioriteiten, het bijstellen van verwachtingen en de kracht van dankbaarheid.

 

Omgaan met eenzaamheid
Het webinar over eenzaamheid kunt u bekijken op donderdag 22 april van 10.30 tot 11.30 uur. We vertellen u meer over eenzaamheid : wat is het verschil tussen alleen zijn en je alleen voelen, waar komen gevoelens van eenzaamheid vandaan en hoe ga je er mee om? De volgende onderwerpen komen aan bod: uw eenzaamheid onder ogen durven zien, het bijstellen van verwachtingen, contacten onderhouden en uitbreiden en het stellen van doelen.

 

Hoe werkt dat, een webinar?
U kunt anoniem aan de bijeenkomst deelnemen via Zoom. Na aanmelding ontvangt u van ons een link en meer informatie over deelname. Kunt u niet op de genoemde data? Meldt u dan toch aan, dan kunt u later een opname terugkijken. Na afloop van het webinar ontvangen deelnemers via hun emailadres een handig naslagwerk met alle gedeelde informatie en tips.

 

Vragen of aanmelden  
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Pro Persona Connect, afdeling Preventie via preventie@propersona.nl


Naar het nieuwsoverzicht