Gratis zomerconcerten in openluchttheater De Klaproos

Vrijdag 08 Juli 2022

Op zondag 10 juli en 14 augustus kun je in de middag (van 14.00 tot ongeveer 16.15 uur) genieten van muzikale voorstellingen in ons prachtige openluchttheater De Klaproos. Zien we je daar?

 

Zondag 10 juli | Roger Hapel Band | Jan Kanis | Dennis Kroon | Yentl
Roger Happel is één van de meest succesvolle muzikanten van Nederland. Op dit moment speelt hij als pianist met verschillende artiesten (o.a. Martijn Fischer, Candy Dulfer), heeft hij een eigen maandelijkse live sessie (NAP) en is hij bandleider van de Club Dauphin, de befaamde jazzclub in Amsterdam, waar hij sinds 2009 elke vrijdag zo’n 8 artiesten begeleidt.

 

Gitarist en zanger Jan Kanis speelt met diverse gezelschappen in binnen en buitenland. Zo deelde hij o.a. het podium met Jan Akkerman, Candy Dulfer en Italiaanse superster Zucchero Fornaciari.

 

In 2014 kreeg Dennis Kroon een unieke kans: hij mocht auditie doen bij The Voice of Holland. Hij kwam tot de derde liveshow. Een nieuwe passie was geboren. Onlangs is zijn eerste Nederlandstalige single uitgebracht “weet je niet”.

 

Yentl is een artiest en singer-songwriter, het grote publiek leerde haar al in 2018 kennen door haar blind audition bij The Voice of Holland (seizoen 9), waar ze met haar ukulele haar versie van ABBA’s the winner takes it all ten gehore bracht. Drie stoelen draaiden waarna ze koos voor coach Waylon.

Zondag 14 augustus | Herma & Belinda en popkoor S(w)ing your heart out met live band
S(w)ing your heart out is een gemengd en meerstemmig popkoor met live band! De naam zegt het al: ze zingen vanuit het hart! Onder leiding van Herma en Belinda creëren ze een veilige omgeving om mensen te laten voelen dat ze er mogen zijn. Pop, rock, ballads, Nederlands- en Engelstalig; van artiesten zoals Coldplay, Stef bos en U2. Van nummers om stil van te worden tot nummers waar je niet stil bij kunt zitten. Kom kijken, luisteren en zing en swing lekker mee!


Naar het nieuwsoverzicht