Binnenstebuiten Festival Wolfheze groot succes!

Zaterdag 24 Juni 2023

Afgelopen vrijdag, 23 juni, vierden we het Binnenstebuiten Festival bij Pro Persona Wolfheze. Een inclusief festival voor onze cliënten, medewerkers, familie, vrijwilligers en buurtgenoten. Wat was het een mooie dag, met goed weer en een fijne sfeer!

 

Het festival werd feestelijk geopend door wethouder Daniëlle van Bentem en de directie van Pro Persona. 

Op het grasveld voor Sonneheerdt stonden eettentjes met lekkernijen en verfrissende drankjes. Langs de route naar openluchttheater De klaproos toonden diverse kraampjes hun waren en stonden er informatiestands van onder andere de Social Run, Innovatiehub en cliëntenraad.

Optredens waren er van Blackberry Moonshine en Timeless Groove bij De Klaproos. Voor de kinderen, of het kind in ons, was er vertier op het grasveld met springkussens, voetbaldarts en vuurspuwers. Daarnaast was het historisch museum open voor bezoek en kon er tijdens workshops kennis worden gemaakt met het Zuid-Amerikaanse slagwerkinstrument Cajon.

Het inhoudelijk programma bestond uit presentaties over de herinrichting van het Pro Persona Park in Wolfheze, de Pro Persona Kennisapp en een training communicatievaardigheden voor familie en naasten.

 

binnenstebuiten festival Pro Persona Wolfheze

Binnenstebuiten Festival Pro Persona Wolfheze

Binnenstebuiten festival Pro Persona Wolfheze

 


Naar het nieuwsoverzicht