Pro Persona onderscheiding 2016 voor Saskia Barendse

Zondag 15 Januari 2017

Pro Persona onderscheiding 2016 voor Saskia Barendse

 

Saskia Barendse ontving donderdag 5 januari 2017 uit handen van Ron Akkerman (Raad van Bestuur) de Pro Persona-onderscheiding 2016. De Pro Persona-onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan een medewerker die de ontwikkeling van de organisatie en het Pro Persona gedachtengoed op bijzondere wijze gestalte geeft.
 

Saskia, van harte gefeliciteerd!
Saskia is voorgedragen omdat zij als secretaresse bij de zorgadministratie en als directiesecretaresse voor Hoofden zorgprogramma’s een lichtpunt in Nijmegen was in het jaar van “in één keer goed” en een rolmodel voor veel collega’s is. Naast haar reguliere werkzaamheden pakt Saskia extra klussen met veel enthousiasme en nauwkeurig op. Zo heeft Saskia eind 2015 secretariaten in Nijmegen begeleid in de uitvoering van de zorgadministratieve processen en zorgmanagers ondersteund bij de aansturing daarvan.

 

In 2016 heeft zij, tijdens een voor secretaresses onzekere periode van “in één keer goed”, hen geïnformeerd gehouden en betrokken. Ze hield er bij de collega’s de moed in. Saskia liet actief haar commitment horen over de voorgestelde veranderingen en liet ook niet na om kritisch te blijven op verbetermogelijkheden die van belang waren om de implementatie te doen slagen. Saskia adviseerde directie en projectleider over de herinrichting van de zorgsecretariaten.

 

Ze was attent op mogelijkheden om werkprocessen al te optimaliseren en daarmee niet af te wachten, ook om de druk op de secretariaten te verminderen. Ze heeft op een voortreffelijke wijze samengewerkt met collega’s, zorgmanagers, decentraal Zorg Informatie Systeem (ZIS) en directie. Daarnaast heeft Saskia als directiesecretaresse “haar” Hoofden zorgprogramma’s de afgelopen jaren op uitstekende wijze ondersteund en heeft zij met een door haar gehouden najaarsschoonmaak-actie “Value Care” het aantal meldingen flink teruggebracht.

 

Waardering

Met de erkenning van Saskia Barendse als medewerker van het jaar spreekt de Raad van Bestuur tevens grote waardering uit voor al die secretaresses die de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan de ondersteuning van onze organisatie in een voor hen onzekere periode.


Naar het nieuwsoverzicht