Open avond Pro Persona Veluwe Vallei

Zondag 27 Mei 2018
Pro Persona Veluwe Vallei in Ede houdt dinsdagavond 12 juni een open avond, van 18.00 tot 21.00. Voor iedereen die meer wil weten over geestelijke gezondheidszorg in de regio Veluwe Vallei. Ook als je meer wilt weten over vacatures en opleidingsmogelijkheden, ben je van harte welkom.  


Wat is EMDR en waarom werkt het zo goed bij een posttraumatisch stresssyndroom? Hoe krijg je een depressie, en wat is daaraan te doen? Mijn buurman oogt verward; heeft hij psychische problemen? Wat voor beroepen bestaan er in de ggz? Op deze en andere vragen krijg jij een antwoord. Tijdens de open avond vertellen professionals van Pro Persona over hun werk en beantwoorden al jouw vragen. Er zijn rondleidingen door het gebouw en er worden korte films vertoond over de ggz.

 


Ambulant werken: hulp dichtbij de mensen


Pro Persona is gespecialiseerd is in het behandelen van mensen met psychische problemen. Pro Persona werkt meer en meer met ambulante teams in de wijken. Deze teams bieden mensen met psychiatrische problematiek thuis ondersteuning. Bij een toename van klachten is zwaardere zorg mogelijk. Doel is om opnames zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht dit toch nodig zijn, dan duurt het verblijf in een kliniek zo kort mogelijk.

 

Ben je van plan langs te komen op de open avond? Stuur een e-mail naar mevrouw M. Paul o.v.v. ‘aanmelding open avond’. Locatie: Willy Brandtlaan 20 in Ede. 


Naar het nieuwsoverzicht