U bent hier: Onderzoek en innovatie

Onderzoek en innovatie

 
De behandelpraktijk en het wetenschappelijk onderzoek zijn bij Pro Persona nauw met elkaar verbonden. De missie van Pro Persona is het verbeteren van de kwaliteit van het leven door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Daarvoor komen de behandelpraktijk en het wetenschappelijk onderzoek samen en ligt de nadruk op continue verbetering en innovatie.
 
 
Dit betekent dat er vaak nieuwe informatie is over afgeronde onderzoeken en recente innovaties. Dit wordt met regelmaat online geplaatst om u te informeren over het laatste nieuws. Het Research Magazine 2017 leest u hier.

Datum laatste aanpassing: 10-07-2018

Coronamaatregelen

De afgelopen periode hebben we veel gebruik gemaakt van videobellen om behandelingen niet te laten stilvallen. De nieuwe richtlijnen van het kabinet bieden gelukkig weer meer ruimte voor face-to-to-face contact. Daarom zijn we op dit moment bezig om groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten thuis weer op te starten. We passen de inrichting van onze gebouwen aan, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen.

Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling. We houden ook de gezondheid van onze opgenomen cliënten dagelijks in de gaten. De verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken blijft van kracht: bezoek op de afdeling is niet toegestaan.

Raadpleeg regelmatig www.propersonacoronavirus.nl voor de laatste stand van zaken.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten