Bezoektijden

 

De tijden om cliënten te bezoeken die zijn opgenomen in een van de klinieken van Pro Persona variëren. De mogelijkheden hangen af van de situatie en de afspraken die er met de individuele cliënt zijn gemaakt. Dagprogramma, ingeplande therapie en gesprekken hebben in principe voorrang op bezoek. U kunt hierover telefonisch contact opnemen met de betreffende afdeling.

 


Datum laatste aanpassing: 14-05-2019

Corona: aangepast beleid

De coronacrisis maakt dat Pro Persona maatregelen neemt om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook de zorg aan onze cliënten zoveel mogelijk door te laten gaan. Geplande afspraken met cliënten gaan door, maar worden omgezet in afspraken op afstand. Via telefoon of andere digitale middelen.

Wijzigingen verlof en bezoek klinieken per 29 maart


Pro Persona heeft de verlof- en bezoekregeling voor cliënten die in onze klinieken verblijven aangepast per 29 maart. Bezoek op de afdeling niet meer toegestaan. Het besluit heeft alles te maken met de wijze waarop de coronacrisis zich op dit moment ontwikkelt. De maatregelen worden ingezet vanuit het oogpunt van goede en veilige zorg voor onze patiënten en medewerkers. De impact van de maatregelen is groot. We hopen dan ook op ieders begrip.

Zie voor meer informatie de nieuwsberichten op de website.

Sluiten