Patricia Esveld nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

Woensdag 11 September 2019

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur van Pro Persona zijn verheugd met de indiensttreding van  Patricia Esveld als voorzitter Raad van Bestuur met ingang van 1 december 2019.

 

Patricia Esveld is al tientallen jaren actief in de gezondheidszorg, in verschillende sectoren en in verschillende rollen. Zo was ze bestuurder bij HilverZorg in Gooi- en Vechtstreek en bij Heliomare in Wijk aan Zee. Daarvoor werkte ze onder meer bij de Koninklijke Marine in Den Helder.

 

‘Wat mij drijft, is de beste zorg leveren aan de mensen die van ons afhankelijk zijn. Steeds zoeken naar de beste oplossing door vernieuwing en verandering, door mee te gaan met de tijd, technologie in te zetten en door samen te werken in de regio met andere organisaties. De maatschappelijke relevantie van wat wij doen is groot. Niet alleen naar onze cliënten, maar ook naar onze professionals.

 

Wat ik vooral zie en hoor in de gesprekken is de betrokkenheid van eenieder bij de cliënten en de professionaliteit en innovatie die hoog in het vaandel staan. Pro Persona; voor mensen, door mensen, daar wil ik mij de komende jaren voor inzetten. Voor een mooie toekomst voor Pro Persona specifiek en voor de GGZ in zijn algemeenheid’, aldus Esveld.

 

Zij volgt Ron Akkerman op in de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur.


Naar het nieuwsoverzicht

Corona: aangepast beleid

De coronacrisis maakt dat Pro Persona maatregelen neemt om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook de zorg aan onze cliënten zoveel mogelijk door te laten gaan. Geplande afspraken met cliënten gaan door, maar worden omgezet in afspraken op afstand. Via telefoon of andere digitale middelen.

Wijzigingen verlof en bezoek klinieken per 29 maart


Pro Persona heeft de verlof- en bezoekregeling voor cliënten die in onze klinieken verblijven aangepast per 29 maart. Bezoek op de afdeling niet meer toegestaan. Het besluit heeft alles te maken met de wijze waarop de coronacrisis zich op dit moment ontwikkelt. De maatregelen worden ingezet vanuit het oogpunt van goede en veilige zorg voor onze patiënten en medewerkers. De impact van de maatregelen is groot. We hopen dan ook op ieders begrip.

Zie voor meer informatie de nieuwsberichten op de website.

Sluiten