U bent hier: Onze werkwijze

Welkom bij Pro Persona

 

U heeft de stap gezet om op zoek te gaan naar professionele hulp en bent door uw huisarts of bedrijfsarts doorverwezen naar Pro Persona.

 

Op deze website vindt u informatie over de behandelingen bij Pro Persona. Om te beginnen wijzen wij u graag op twee belangrijke folders met informatie:

 

 

De intake

 

Het is belangrijk dat u zich vóór uw eerste gesprek (het intakegesprek) bij de Centrale Afsprakenbalie meldt om uw gegevens te laten controleren. Uw intake kan niet doorgaan als uw gegevens niet in ons systeem zijn ingevoerd. Neemt u hiervoor een geldig identiteitsbewijs en uw zorgpas mee!

 

 

Familie en naasten

 

De intake bestaat uit een digitale vragenlijst, een intakegesprek met een hulpverlener en uiteindelijk een advies en een behandelaanbod. Pro Persona vindt het belangrijk dat zowel u, als uw familie of naasten geïnformeerd en betrokken zijn. Wij nodigen uw familie en naasten uit om bij gesprekken aanwezig te zijn.

 

 

 

 

Het behandeltraject

 

Behandeling en behandelteams


Lees meer

GGZ zorgkosten 2020
Praktische en administratieve zaken 2020
Welkom bij Pro Persona

Datum laatste aanpassing: 03-02-2020

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten