U bent hier: Vragenlijsten (ROM)

Vragenlijsten (ROM)

 

Klik hier om naar de vragenlijsten (ROM) te gaan.

 

Waarom we bij Pro Persona vragenlijsten gebruiken
Om na te gaan hoe uw behandeling verloopt en of u de meest geschikte hulp krijgt, gebruiken we bij Pro Persona vragenlijsten. Wij vragen u op meerdere momenten zo’n lijst in te vullen: vóór uw eerste afspraak, enkele malen tijdens uw behandeling en na afsluiting van uw behandeling.

 

Wij vragen u om deze vragenlijsten in te vullen, omdat we goede zorg willen leveren en willen meten wat de resultaten van onze behandelingen zijn. Na afsluiting van uw behandeling vragen we ook naar uw ervaringen met onze hulp en hoe tevreden u bent over onze dienstverlening. Deze informatie gebruiken wij om onze behandeling en dienstverlening te verbeteren.

 

Hoe gaat het in z’n werk?
U kunt de vragenlijst invullen op elke computer met een internetverbinding. Het is mogelijk om tussentijds te stoppen en later de rest van de vragen in te vullen. Heeft u geen e-mailadres, wilt u dit niet doorgeven of lukt het niet om vragenlijst in te vullen via internet? Meld dit dan alstublieft bij het secretariaat van de afdeling waar uw behandeling plaatsvindt.

 


Datum laatste aanpassing: 04-04-2017