U bent hier: Multi Complexe Zorg - KVBV

Klinieken Voortgezette Behandeling Volwassenen (KVBV)

Pro Persona behandelt binnen de KVBV in Wolfheze cliënten van 18 tot en met 65 jaar met chronische en ernstige psychiatrische aandoeningen en of gedragsproblemen (EPA). We hebben plek voor 170 cliënten, verspreid over diverse klinieken met elk hun eigen expertise en zorgmilieu. Met een open of gesloten milieu. 

 

Dag en nacht werken diverse disciplines, waaronder psychiaters, psychologen, somatisch artsen, verpleegkundigen en verzorgenden, samen met de cliënt aan zijn herstel. En hoewel cliënten vaak een langere periode behandeld worden in Wolfheze keert een ruime meerderheid weer terug in de maatschappij. 

 

Op de afdelingen bieden we diagnostiek, behandeling, verpleging/verzorging en adviseren over het vervolg zorgbeleid voor de cliënt. Een aantal afdelingen is gespecialiseerd in verslaving, cliënten worden hier tegelijkertijd behandeld aan hun psychische aandoening en aan hun verslaving. We werken nauw samen met andere zorgaanbieders, waaronder IrisZorg (verslavingszorg) en RIBW (beschermd wonen), die zich ook op het terrein van Wolfheze bevinden. 

Afdelingen binnen KVBV

  • Octaaf 1 t/m 8 en huis Erica; open en gesloten milieus
  • Mezzo 1 t/m 4; open/resocialisatie milieus
  • Duet 1 en 2; gesloten milieus
  • Plein 7 & 8; open/resocialisatie milieu

 


Datum laatste aanpassing: 20-11-2023