Monica Seerden van Pro Persona naar PGGM

Maandag 06 Juli 2020

Per 1 oktober stapt Monica Seerden over van Pro Persona naar PGGM. Bij Pro Persona is zij lid van directieteam en verantwoordelijk voor financiën en vastgoed . Bij PGGM wordt Seerden directeur finance en control.

 

Monica Seerden: ‘Met deze overstap sla ik de brug tussen mijn ruime werkervaring in de financiële dienstverlening ener-zijds en in de zorg anderzijds. PGGM verzorgt de uitvoering van de pensioenen van onder meer de sector zorg en welzijn en dus ook van de medewerkers van Pro Persona.’

 

Op dit moment is Monica Seerden verantwoordelijk voor het totale financiële domein van Pro Persona, met de onderdelen 

contractering en verantwoording zorgactiviteiten, zorgregistratie en facturering, financiën en control, inkoop en huisvesting. Bij PGGM wordt zij als directeur finance en control verantwoordelijk voor business control, financial control (accounting, reporting en control ARC), inkoop en contractmanagement, facility management en project management.

 

Bij Pro Persona heeft zij een start gemaakt met horizontaal toezicht en de basis gelegd voor verdere vastgoedontwikkeling. Verder heeft zij mede leiding gegeven aan het verandertraject van de corporate staven, onder meer leidend tot multidisci-plinaire klantteams.

 

De procedure voor de opvolging van Monica Seerden bij Pro Persona gaat binnenkort van start.


Naar het nieuwsoverzicht