Opening ‘Kind van’ tentoonstelling in Arnhem Centrum

Maandag 14 Augustus 2023

Op maandag 21 augustus 2023 om 16.30 uur wordt de tentoonstelling ‘Kind van’ geopend in Arnhem Centrum. ‘Kind van’ is een project van stichting Open mind in samenwerking met Pro Persona Preventie, Iriszorg en de gemeente Arnhem. Deze expositie toont de portretten en persoonlijke verhalen van negentien kinderen van ouders met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblematiek en is drie weken lang te zien op het Audrey Hepburnplein.

 

 

In Nederland groeit 1 op de 6 kinderen op als kind van een ouder met psychische problemen en/of verslavingsproblemen. Naast de buitententoonstelling kunnen er wandelingen gemaakt worden met KOPP/KOV experts en zal de documentaire ‘Puinhoop’ draaien in het Focus Filmtheater Arnhem. In deze intieme en persoonlijke documentaire verteld documentairemaker Allard Detiger over de worsteling met de zorg voor zijn psychisch zieke moeder, gefilmd over een periode van 10 jaar.

 

 

De documentaire is te zien op woensdag 30 augustus om 19.00 uur. Tickets zijn te koop via: https://www.focusarnhem.nl/agenda/puinhoop/

 


Naar het nieuwsoverzicht