Mentale gezondheid in tijden van corona

Bekijk www.propersonacoronavirus.nl voor de huidige maatregelen, het laatste nieuws en meer informatie.

 

De periode waar we nu in zitten is voor veel mensen stressvol. Misschien zit u niet zo lekker in uw vel, door alle maatregelingen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Dit kan zorgen voor extra stress, piekeren, onzekerheid, eenzaamheid of andere klachten.

 

Pro Persona heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Zo hebben we locaties aangepast om de anderhalve meter afstand te kunnen behouden en maatregelen opgesteld voor onze cliënten. Deze worden steeds gewijzigd om bij te blijven met de veranderende RIVM-maatregelen. We proberen de afspraken zo veel mogelijk door te laten gaan, zij het misschien via telefoon of beeldbellen.

 

Het is belangrijk om deze periode stil te staan bij uw geestelijke gezondheid. Neem rust, bewaak uw werk/privé-balans zo goed als u kan, eet gezond en beweeg voldoende. Zoek hulp wanneer u dit nodig hebt.

 

Ook al is het hebben van contact in deze periode misschien iets lastiger, we willen er wél voor u zijn. Want samen komen we deze periode door! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 


Datum laatste aanpassing: 22-01-2021