Mantelzorgers van mensen met psychische problemen

 

  • Heeft iemand in uw nabijheid last van psychische problematiek?
  • Heeft iemand in uw nabijheid last van psychische problematiek?
  • Vindt u het dikwijls moeilijk om te gaan met het gedrag dat voortkomt uit de psychische problematiek?
  • Heeft u behoefte aan steun, informatie of advies?

 


Indigo preventie kan u op weg helpen

 

Wij organiseren regelmatig cursussen voor familieleden en naasten. Meer info daarover vindt u hier. Ook voor andere vragen of advies over mantelzorg van iemand met psychische problemen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u per mail of telefonisch op weg helpen. 

 

Voor informatie, ondersteuning en advies kunt u contact opnemen met:

 


Vergeet bij uw vraag niet uw naam, telefoonnummer en woonplaats te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 


Datum laatste aanpassing: 03-06-2020

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten