U bent hier: Onze werkwijze - Clientenraden

Cliëntenraden

 

De cliëntenraden denken, praten en beslissen mee over onderwerpen die nu of in de toekomst belangrijk zijn. Wanneer cliëntenbelangen in het geding zijn, gaan cliëntenraden hierover het gesprek aan met de directies of de Raad van Bestuur.

 

De cliëntenraden komen op voor collectieve belangen van cliënten van Pro Persona. Zij houden zich bezig met en kunnen u zeggen waar u antwoord kunt krijgen op vragen over behandelingen, informatievoorziening, privacy en de instelling zelf.

 

Wees alert en reageer als uw belangen in het geding zijn. De cliëntenraden kunnen cliënten naar hun mening vragen. Ze horen graag uw ideeën en vinden het belangrijk dat u kennis en ervaringen deelt. U kunt ook actief meedoen. Bijvoorbeeld door u aan te melden als lid van een van de cliëntenraden.

 

Er zijn cliëntenraden in Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze.


Datum laatste aanpassing: 17-04-2018

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten