Steun jij Kunstzinnig Workshops?

Dan steun jij de plek waar mensen met én zonder een psychische kwetsbaarheid samenkomen!


Ook dit jaar worden er diverse professionele workshops gegeven op het Pro Persona park in Wolfheze. Mensen met én zonder psychische kwetsbaarheid gaan samen aan de slag met productontwerp, schrijven, fotografie, drukkunst, dans en/of muziek. 

 

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona park in Wolfheze. Deze locatie biedt plaats aan volwassenen en ouderen met een psychiatrische zorgbehoefte. De afstand tussen het park en de samenleving kan soms groot zijn. Aan de hand van de tofste workshops gaan we op zoek naar verbinding en het verbreken van bestaande stigma’s.

 

Wat vragen wij aan jou?

Vorig jaar was de succesvolle, eerste editie. Dit jaar willen we dit waardevolle initiatief natuurlijk voortzetten. Wij mogen echter deze activiteiten niet uit reguliere zorggelden financieren. Met jouw bijdrage kunnen we deze belangrijke workshops blijven voortzetten, voor nu en in de toekomst! Steun jij dé plek waar mensen met én zonder een psychische kwetsbaarheid samenkomen?
 

Sponsor Pakketten 

Bekijk hier welke sponsorpakketten er zijn.

 

 

ANBI | Belastingvoordelen

Stichting Pro Persona GGz is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut
beogende instelling (ANBI). Dit kan bepaalde belastingvoordelen opleveren. Meer informatie hierover vind je op: www.belastingdienst.nl/anbi

 

Vragen of meer informatie?

Contact met betrekking tot sponsoring? We horen graag van je! Samen gaan we voor
meer verbinding.

Bernhard van Hamburg
T. 085 - 30 38 678
E. info@hetondernemersinitiatief.nl

 

Rekeningnummer

Naam: Stichting Pro Persona GGZ
IBAN: NL70 INGB 0654 5822 11
Omschrijving: Kostenplaats 622275


Datum laatste aanpassing: 24-05-2023