Telefonische ondersteuning voor zorgmedewerkers en zorgorganisaties


Om zorgmedewerkers en zorgorganisaties te ondersteunen lanceren Pro Persona en Indigo, in nauwe samenwerking met CNV Zorg & Welzijn, twee hulplijnen om de juiste psychosociale steun te bieden. Zo is er direct mentale ondersteuning en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft in de regio Arnhem, Nijmegen, Rivierenland en Veluwe Vallei. Beide hulplijnen geven zorg op maat.

 

Bel een medewerker
Medewerkers van de afdeling Preventie en het IOT (Intern Opvang Team) van
Pro Persona zijn hiervoor telefonisch bereikbaar, tijdens werkdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Hiervoor is geen verwijzing of inschrijving nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Maandag

Astrid Bransen

06 – 31 76 93 56

 

Dominique Ebbeng        

06 – 13 11 08 18

 

 

 

Dinsdag

Dominique Ebbeng

06 – 13 11 08 18

 

Hanny van Aaken 06 – 10 88 69 08

 

 

 

Woensdag

Dominique Ebbeng

06 – 13 11 08 18

 

Astrid Bransen

06 – 31 76 93 56

 

 

 

Donderdag

Taco Bos

06 – 29 00 39 33

 

Stefien Jansen

06 – 13 16 06 83

 

 

 

Vrijdag

Hanny van Aaken

06 – 10 88 69 08

 

 

 

 

Heb je liever contact per mail? Neem dan contact op met: h.van.aaken@indigogelderland.nl of d.ebbeng@indigogelderland.nl


Vraag om een coach
Professionele coaches die zich via de landelijke campagne Sterk in je Werk: Extra coaching voor de Zorg vrijwillig hebben aangemeld, zijn 7 dagen per week beschikbaar voor zorgprofessionals. Zij bieden gratis een luisterend oor voor wie daar behoefte aan heeft. In onze regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland coördineert het Regionaal Contactpunt van de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn dit. Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching. Je wordt binnen 24 uur teruggebeld en gekoppeld aan de juiste coach.


Datum laatste aanpassing: 08-05-2020

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten