Ondersteuning voor zorgmedewerkers en zorgorganisaties


Om zorgmedewerkers en zorgorganisaties te ondersteunen biedt Pro Persona, in nauwe samenwerking met CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus, twee hulplijnen om de juiste psychosociale steun te bieden. Zo is er mentale ondersteuning en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft in de regio Arnhem, Nijmegen, Rivierenland en Veluwe Vallei. Beide hulplijnen geven zorg op maat.

 

Telefonische ondersteuning
Medewerkers van de afdeling Preventie en het IOT (Intern Opvang Team) van
Pro Persona zijn op werkdagen per mail bereikbaar. Hiervoor is geen verwijzing of inschrijving nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Binnen één of twee werkdagen belt iemand je terug voor een luisterend oor en de juiste mentale ondersteuning. Vermeldt in je mail ook het telefoonnummer waarop we je kunnen terugbellen.

 

Mail een medewerker van Pro Persona voor ondersteuning via:

D.Ebbeng@propersona.nl 
H.van.Aaken@propersona.nl 
A.Bransen@propersona.nl 
S.Jansen@propersona.nl 


Vraag om een coach
Professionele coaches die zich via de landelijke campagne Sterk in je Werk: Extra coaching voor de Zorg vrijwillig hebben aangemeld, zijn 7 dagen per week beschikbaar voor zorgprofessionals. Zij bieden gratis een luisterend oor voor wie daar behoefte aan heeft. In onze regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland coördineert het Regionaal Contactpunt van de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn dit.

 

Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching. Je wordt binnen 24 uur teruggebeld en gekoppeld aan de juiste coach.


Datum laatste aanpassing: 22-01-2021