Mentale steun voor zorgmedewerkers

U hebt als zorgverlener in deze periode een moeilijke klus te klaren. De druk is hoog, er wordt flexibiliteit gevraagd en uw privéleven vraagt ook nog eens aandacht. Of je nou verpleegkundige, leidinggevende, arts of verzorgende bent: het is een moeilijke tijd. En we weten niet hoe lang deze situatie nog duurt.

Daarom bieden Pro Persona en Indigo Preventie (in nauwe samenwerking met CNV Zorg & Welzijn) ondersteuning aan. We denken graag met u mee wanneer u zorgen heeft, het even niet ziet zitten of wanneer u ziet dat de druk binnen uw team te groot wordt.

 

We kunnen helpen bij het vinden van de juiste psychosociale steun of behandeling. Ook kunnen wij met u meedenken over wat uw team nodig heeft. Denk aan preventie van burn-out, PTSS-klachten of andere psychische ondersteuning.

 


Datum laatste aanpassing: 24-04-2020

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten