Waar kunt u verder terecht voor een luisterend oor, ondersteuning en praktische hulp?

 

Heeft u behoefte aan contact, een antwoord op uw vragen, hulp, advies of misschien alleen wat afleiding? Gelukkig zijn er heel veel initiatieven door het hele land om samen door deze tijd te komen.

 

Mantelzorgers en gezinnen die te maken hebben met psychische problemen uit de hele regio van Pro Persona (regio Nijmegen, Arhem, Rivierenland en Veluwe Vallei) kunnen terecht bij de afdeling preventie van Indigo / Pro Persona. Zie hiervoor pagina Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

 


Datum laatste aanpassing: 08-04-2020

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten