Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

Even een extra steuntje in de rug in deze tijd, gewoon iemand die naar je luistert…
Indigo preventie biedt ondersteuning voor mantelzorgers en gezinnen die te maken hebben met psychische problemen. Door middel van een luisterend oor, advies op maat of een cursus of ondersteuningsgroep.


Daarnaast delen we graag onze tips en adviezen over diverse thema’s op het gebied van mentale gezondheid online met u. U kunt bij ons webinars volgen over mentale gezondheid, met een bijbehorende download met tips en oefeningen. De webinars zijn live te volgen of later terug te kijken op een moment dat u goed uitkomt.


Zie de thema’s hieronder voor meer informatie over wat wij u kunnen bieden, en hoe u ons kunt bereiken. Meer informatie over de cursussen en groepen vindt u hier.

 


Datum laatste aanpassing: 03-06-2020

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten