Bezoektijden

 

De tijden om cliënten te bezoeken die zijn opgenomen in een van de klinieken van Pro Persona variëren. De mogelijkheden hangen af van de situatie en de afspraken die er met de individuele cliënt zijn gemaakt. Dagprogramma, ingeplande therapie en gesprekken hebben in principe voorrang op bezoek. U kunt hierover telefonisch contact opnemen met de betreffende afdeling.

 


Datum laatste aanpassing: 14-05-2019

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten