Routebeschrijving

 

Voor een routebeschrijving naar onze locaties verwijzen wij u naar

 

  • OV9292 (als u met het openbaar vervoer komt) en
  • Google Maps (als u met fiets of auto komt).

 

Op beide websites kunt u ingeven welk vervoer u gaat gebruiken en wat uw vertrek- en bestemmingsadres zijn. De routebeschrijving verschijnt vervolgens.

 

Bewegwijzering op locatie

Op onze locaties staat bewegwijzering naar de diverse parkeerplaatsen en gebouwen. Volg deze voor verdere instructies.

 

Adressen

Ga naar Onze locaties voor de adressen.

 

 


Datum laatste aanpassing: 16-08-2018

Coronamaatregelen

De afgelopen periode hebben we veel gebruik gemaakt van videobellen om behandelingen niet te laten stilvallen. De nieuwe richtlijnen van het kabinet bieden gelukkig weer meer ruimte voor face-to-to-face contact. Daarom zijn we op dit moment bezig om groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten thuis weer op te starten. We passen de inrichting van onze gebouwen aan, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen.

Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling. We houden ook de gezondheid van onze opgenomen cliënten dagelijks in de gaten. De verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken blijft van kracht: bezoek op de afdeling is niet toegestaan.

Raadpleeg regelmatig www.propersonacoronavirus.nl voor de laatste stand van zaken.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten