Vraag/wens/compliment

Via onderstaand formulier kunt u vragen/wensen/complimenten van algemene aard benoemen. Heeft u een specifieke vraag, bijvoorbeeld over uw wachttijd, het afzeggen of verzetten van een afspraak of bezoektijden op een afdeling, neemt u dan altijd telefonisch contact op met de afdeling. Ga hier naar onze locaties.

Bent u cliënt? Of gaat uw vraag over een cliënt?
Dan kunnen wij u beter van dienst zijn als u hieronder het veld 'Geboortedatum cliënt' invult.

Helaas zijn vragen die zijn ingevuld in de periode van 24 september 2019 tot 23 oktober 2019, door de combinatie van een technisch probleem en de privacywetgeving niet aangekomen bij Pro Persona. Wij vinden dit heel vervelend en bieden hiervoor onze verontschuldigingen aan. Wij vragen u vriendelijk om uw vraag nogmaals in te dienen.


* Alle velden zijn verplicht

Mijn vraag/wens/compliment betreft *

Voornaam *

Achternaam *

Geboortedatum cliënt - -

E-mailadres *

Vraag/wens/compliment *

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat 'Pro Persona' wel en niet met mijn gegevens doet.


Verstuur


Corona: aangepast beleid

De coronacrisis maakt dat Pro Persona maatregelen neemt om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook de zorg aan onze cliënten zoveel mogelijk door te laten gaan. Geplande afspraken met cliënten gaan door, maar worden omgezet in afspraken op afstand. Via telefoon of andere digitale middelen.

Wijzigingen verlof en bezoek klinieken per 29 maart


Pro Persona heeft de verlof- en bezoekregeling voor cliënten die in onze klinieken verblijven aangepast per 29 maart. Bezoek op de afdeling niet meer toegestaan. Het besluit heeft alles te maken met de wijze waarop de coronacrisis zich op dit moment ontwikkelt. De maatregelen worden ingezet vanuit het oogpunt van goede en veilige zorg voor onze patiënten en medewerkers. De impact van de maatregelen is groot. We hopen dan ook op ieders begrip.

Zie voor meer informatie de nieuwsberichten op de website.

Sluiten