Ondertiteling filmpjes

 

Voor zowel dove en slechthorende (potentiële) cliënten als medewerkers van De Riethorst, ggz-centrum voor doven & slechthorenden van Pro Persona, zijn alle filmpjes op de website van Pro Persona, ook de website van Pro Persona Jeugd, ondertiteld.

 

Om de ondertiteling aan te zetten, kun je per filmpje de instellingen wijzigen:

  • start het filmpje 
  • klik op het wieltje (instellingen) rechts naast het ondertitelingspictogram
  • in de balk achter ondertiteling / 'subtitles/cc' kun je kiezen welke taal je wilt
  • kies hier voor 'Nederlands' / 'Dutch', zodat de door ons gemaakte ondertiteling verschijnt (Nederlands (automatische vertaling) / Dutch (automatic captions) is gemaakt met een vertaalcomputer en klopt vaak niet.

 

Nadere informatie

Afdeling Doven & Slechthorenden

(0318) 43 36 10

infodoven-slechthorenden@propersona.nl


Datum laatste aanpassing: 20-03-2018

Actuele situatie behandelingen en bezoekregeling

Op dit moment zijn de groepsbehandeling en ambulante behandeling op onze locaties en bij cliënten weer gestart. De inrichting van onze gebouwen is aangepast, en we letten extra op hygiëne. Onze oproep is en blijft: als je psychische klachten hebt, meld je dan bij de huisarts. Juist in deze coronatijd is het belangrijk niet met klachten te blijven rondlopen. Met cliënten die klachten hebben die op corona kunnen duiden maken we apart afspraken over de wijze van behandeling.

Bezoek weer toegestaan voor klinieken

We hebben de verlof -en bezoekregeling voor onze klinieken versoepeld: bezoek is weer toegestaan. Dat wil zeggen: maximaal 1 bezoeker per persoon voor maximaal 1 uur. We controleren daarbij zorgvuldig of bezoekers geen klachten hebben. Lees meer over de regeling op www.propersonacoronavirus.nl onder FAQ.

Ben je cliënt? Stel dan ook je vragen aan je behandelaar.

Sluiten