Ondertiteling filmpjes

 

Voor zowel dove en slechthorende (potentiële) cliënten als medewerkers van De Riethorst, ggz-centrum voor doven & slechthorenden van Pro Persona, zijn alle filmpjes op de website van Pro Persona, ook de website van Pro Persona Jeugd, ondertiteld.

 

Om de ondertiteling aan te zetten, kun je per filmpje de instellingen wijzigen:

  • start het filmpje 
  • klik op het wieltje (instellingen) rechts naast het ondertitelingspictogram
  • in de balk achter ondertiteling / 'subtitles/cc' kun je kiezen welke taal je wilt
  • kies hier voor 'Nederlands' / 'Dutch', zodat de door ons gemaakte ondertiteling verschijnt (Nederlands (automatische vertaling) / Dutch (automatic captions) is gemaakt met een vertaalcomputer en klopt vaak niet.

 

Nadere informatie

Afdeling Doven & Slechthorenden

(0318) 43 36 10

infodoven-slechthorenden@propersona.nl


Datum laatste aanpassing: 20-03-2018

Corona: aangepast beleid

De coronacrisis maakt dat Pro Persona maatregelen neemt om het coronavirus tegen te gaan. Doel is om te doen wat nodig is, maar ook de zorg aan onze cliënten zoveel mogelijk door te laten gaan. Geplande afspraken met cliënten gaan door, maar worden omgezet in afspraken op afstand. Via telefoon of andere digitale middelen.

Wijzigingen verlof en bezoek klinieken per 29 maart


Pro Persona heeft de verlof- en bezoekregeling voor cliënten die in onze klinieken verblijven aangepast per 29 maart. Bezoek op de afdeling niet meer toegestaan. Het besluit heeft alles te maken met de wijze waarop de coronacrisis zich op dit moment ontwikkelt. De maatregelen worden ingezet vanuit het oogpunt van goede en veilige zorg voor onze patiënten en medewerkers. De impact van de maatregelen is groot. We hopen dan ook op ieders begrip.

Zie voor meer informatie de nieuwsberichten op de website.

Sluiten